¨
** POZASTAVENO **
___________________________________________________________________________

Životopis

18. května 2008 v 13:03 | @li* |  Zac Efron
Jméno - Zachary David Alexander Efron
Narozeniny - 18. listopadu 1987
Žije - San Luis Obispo, California, USA
Rodiče: David a Starla
Sourozenci: bratr Dylan
Povolání: herec, zpěvák
Znamení: Váhy
Oblíbené jídlo: sushi, exotická jídla
Výška: 1,75m
Filmografie:
The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
ER - Luke Tomello (2003)
The Guardian - Bobby Neville (2004)
Miracle run - Steven Morgan (2004)
CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
Summerland - Cameron Bale (2005)
Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
High school musical - Troy Bolton (2006)
The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
Heist - roznašeč pizzy (2006)
High school musical 2 - Troy Bolton (2007)
Hairspray- (2007)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


Love <3